Wednesday, March 27, 2013

Setelah Sekian Lama...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengikut blog..

Dah terlalu lama aku tak update kandungan blog aku. Maaf atas gangguan post kali ni sebab aku nak update tentang hidup aku. Hahaha.


Untuk yang tak tahu pasal life aku, aku study kat Universiti Utara Malaysia (UUM). Banyak simpang siur perlu aku jejaki untuk sampai ke menara gading. Dan banyak juga keputusan yang perlu aku buat untuk pastikan masa depan aku terjamin.

So, disebabkan itu aku jarang nak update blog. Aku nak fokuskan hidup aku kepada keluarga, pelajaran dan buah hati aku...eh!

Giteww la, tutup bukak mata dah setahun tujuh bulan dah bersama si dia. Walaupun baru setahun lebeyh, macam-macam dah diharungi kitorang. Haters dan jealousers ada tapi tak diendahkan kitorang. So itu juga satu sebab aku tak nak update sangat blog, nantikan dibenci dan dicaci. Biasalah, manusia...

So aku difahamkan oleh salah seorang followers bila nak publish kisah baru...mungkin tak lama lagi. Best sangat ke cite aku sampai semua tertanya-tanya. Hak hak hak, syok sendiri ada la.

Takpelah, so itulah...aku akan publish cerpen terbaru nanti. Tunggu ya, ia bakal mensebakkan hati korang sume. Sekarang kampus aku sibuk dengan isu Pelekat Kenderaan, sangat kontroversi dan hangat dikalangan pelajar.

Kalau nak baca ulasan pasal kes tu korang masuk lah link bawah ni.


Aku sebagai pelajar, memang rasa hak pelajar tidak diutamakan, tapi kali ini aku rasa terbela bila baca blog diorang.

So, setakat ni saja lah aku boleh update pasal ketidak hadiran aku selama ni. Semoga semua sihat dan dirahmati hendakNya. Amin. Wassalam.