Wednesday, December 12, 2012

Video Blog II

Assalamualaikum dan salam sejahtera, lama kan aku tak update blog aku nie? Haha, busy sangat dengan social life dan study aku. Sampai lupa kat blog aku yang xseberapa nih, by the way aku de buat educational video ngan kawan sekelas aku...sebenarnya untuk assignment, tapi aku rasa video ni banyak bagi pengalaman kat aku dalam editing video walaupun aku xminat bab ni sbb xpandai langsung wat animasi.

So, bawah nie video aku...kalau nak komen sini komenlah. Kalau nak komen dalam YouTube skali like pon baguih jugak. Hahaha, anyways sorry sbb lama gila xupdate blog...nak fokus study sebab tukar majoring semester ni. So terpaksa hard work dengan semester yang ada 7 subjek!

Final exam start 26/12 sampai 6/1/2013...maunya tak gila 7 paper dalam 2 minggu. hahaha. Wish me luck though. Here's my video, enjoy. Wassalam.


No comments:

Post a Comment