Sunday, December 25, 2011

Hidup ada NAIK dan TURUN

Assalamualaikum dan salam sejahtera wahai follower blogger semua. Hope korang semua sihat2 je sentiasa. Ngehhh, lama aku xupdate blog ni. So kali ni entry agak panjang sket sbb aku nak cite ape jadi kat aku in the past months.

gambar di kafe DPP TM, UUM

Yg belom tahu skrg aku kat mana, aku dah smbung study kat UUM, Sintok, Kedah. Life aku makin busy dan makin tak cukup tangan. Kenapa? Sbb aku ni sosial sgt, suka berkawan...bukan berskandal hokayy! Still lagi dengan motto "Setia Pada Yang Satu" #eh #matilaa

Aku dapat kos Bachelor in Multimedia with Honors. Seriusly excited aku dapat kos ni, tp byk dugaan aku bakal harungi nnt, kenapa? Sbb buat masa skrg macam2 dah jadi, group xde kerjasama n macam2 lagi. Tapi so far, everything goes well.

Walaupun aku xdapat nak apply masuk UiTM, aku still bangga masuk UUM sbb kakak aku punye life sangat berjaya walaupun masuk sini. So aku xrisau pasal masa depan aku. Ngeee. Seriusly, ramai org aku suka berkawan, Dina, Nana, Salwa, Naim, Zaf, Halim...seriusly ramai kwn la aku dapat masuk UUM ni. Semua jenis sporting, so aku nak berlawak kasar pon no hal bagi diorg.

Dalam masa belajar, aku kerja kat kedai runcit dekat dengan Dewan Penginapan Pelajar yang aku stay iaitu TM. Gaji xbyk mana, but at least berduit dari pokai right? Hahaha.

Enuff dengan entry bosan cite pasal UUM, now with my personal life plak. Xde banyak nak cite, love life ups and downs banyak sangat...duit plak banyak habis. Hahaha! Tp, aku bersyukur sbb Allah bagi byk peluang untuk aku perbaiki segala kesilapan aku. Aku xberdendam, and aku jenis pemaaf...aku malas nak dendam ngn org sbb nnt kita pulak dibenci org.

So life aku skrg, aku bahagia di samping kawan2, and love life baru aku...aku bahagia ada org yang ikhlas berkawan dengan aku, yang sentiasa berada di samping aku samada sedih atau bahagia. Sayang lah kat korang semua. Mmmmmuah!! Hehehe.

Btw, aku dpt mail from L.A. about a few weeks ago. Selena Gomez dah hantar autograph dia. Alhamdulillah! LEBIU SELENA!!!


That's all je kot entry kali ni. Hahaha, later peeps! Keep on follwing ye!