Thursday, September 1, 2011

Kami dipertemukan, thanks to arwah dan Allah SWT

Hey peeps,ni sambungan dari post pagi tadi tau, Kunjungan ke kampung arwah


Aku ade ckp pasal laptop arwah hancur kan? Yes,mmg xleh buka langsung,skrin pecah indefinitely..kalau nak repair pon better beli baru. Agak sedih bila tgk,tahan je air mata kitorg waktu Umi tunjuk segala possession arwah: Phone EXPERIA, Sony W750, laptop Acer arwah and minyak wangi arwah.

Umi serahkan minyak wangi suruh amik bau arwah,betapa kitorg suka bau cologne tu. So ESOK bermulalah proses percarian minyak wangi ittew!

Tangan siapakah ittew? Pandai2 la guess! Hahaha. Yang penting bukan aku hokayy~

Lepas abes kitorg mengimbau kenangan silam arwah, kitorg solat Asar. Lama gila kitorg duduk sana,mmg tak sangka and x terfikir pon. Sebab rasa mcm sekejap je duduk situ. Afta that, photoshoot lah apa lagi! Kalau ada yg igt arwah penah shooting kat bendang yang sama...Al-Fatihah.


makan laksa xhengat dunia!















P/S: hupdate yang ni hampir nak nanges,but tahan je. Al-Fatihah untuk arwah,dan syukur kerana arwah kami dipertemukan. Aminn Ya Robbal Alamin.

3 comments: