Friday, December 24, 2010

Do You Think I Give A Damn?!

Post kali ni saje je aku buat nak citekan sal life aku dulu kat sekolah sampai life aku skrg. Life aku bile zaman sekolah sangat2 lah skema, smpai tiap2 hari kalau tolong cikgu xsah! Hahaha~

Jet Leonhart waktu sekolah

Sekolah dulu biase la, nama skema la diorg panggil aku...Razmi. Hahahaha, ade pengalaman hitam waktu aku form 2 dulu. Aku penah ade diari, dalam tu tercatit sume bende sal aku. As usual, korg tahu la tangan manusia ni gatal nak pegang hak milik orang walaupun bende tu HARAM! So, some of my friends baca my diary. Aku tak kisah kalau diorg hanya simpan rahsia tu kat diorg.
TAPI!! Yang aku bengang diorg pegi canang rahsia aku kat semua orang. I mean, WHAT THE FUCK! Maaf language aku agak kasar dalam post kali ni. Tapi kebenaran ni sampai sekarang aku ingat. Sebab diorang dah jatuhkan maruah aku dekat semua orang.

Tapi tak pe, do i give a damn ngan ape diorang nak ckp. At least aku teruskan belajar kat sana sampai habis SPM. Ok la result SPM aku, cukup nak sambung study.


After School

Straight je lepas sekolah, aku tukar nama aku dan cuba nak lupekan pasal sekolah. Disebabkan ape yang jadi, aku TERPAKSA buang semua rakan2 yang aku kenal waktu sekolah dulu. Memang still jumpe diorang, even the one yang baca diari aku, tapi aku terpaksa hipokrit ngan diorg. 

Satu je bende aku akan ckp kalau diorg baca entry post ni, aku takkan maafkan korang selagi korang tak mengaku ape salah korang! Bukan nak jadi jahat, tapi agak2 la diorang....kalau baca diari aku, simpan rahsia aku tak pe. Ni pegi canang kat orang sampai aku jadi bahan kat sekolah dulu.

Tak kisah lah, asalkan aku nekad nak berubah nama dan diri aku. Aku ubah nama aku jadi Jet Leonhart. Nickname yang sampai sekarang berkumandang kat setiap pelusuk social network. Hahahaha~

Masuk Politeknik

Waktu masuk politeknik, aku sangat skema lagi. Sampai muncul seorang hamba Allah SWT yang ubah gaya fesyen aku dan style aku. Aku sangat2 syukur dapat jumpa insan macam dia. Hohoho. Aku takkan lupa kehidupan aku kat politeknik.

Sana aku dpt bezakan yang mana satu kawan dan yang mana satu lawan. Semua orang aku berkawan, yang dengki biar je kat diorg...tergugat la tu! Kah3! Yang aku sure, aku takkan keluar tanpa ada orang dengan aku. Bukan takot, tapi aku tak suka bile aku keluar je ade orang tengok2 aku. Mcm nak makan pon ade, haish!

Ni je la post aku kali ni, sorry kalau entry kali ni membosankan korang. Hahaha, saje nak buat post lain dari yang lain. So until next time, Salute!

No comments:

Post a Comment