Sunday, July 19, 2009

PERBEZAAN ANTARA ISTERI DAN GIRLFRIEND

PERBEZAAN ANTARA ISTERI DAN GIRLFRIEND PADA
PANDANGAN SEORANG SUAMI


* Isteri macam TV, girlfriend macam handphone. Di rumah tengok TV, pergi ke luar bawa handphone.


*
Tak ada duit, jual TV, Ada duit, beli handphone baru.


* Kadang-kadang seronok tengok TV, tapi selalunya banyak masa habis main handphone.


* TV percuma sepanjang hayat, tapi handphone kalau tak bayar servis line, taliannya akan ditamatkan serta merta.


* TV saiznya besar, berat dan dah buruk, tapi handphond cute, comel, ramping dan banyak butang boleh picit dan boleh dibawa ke mana-mana, bila-bila saja.


* Kos penyelenggaraan TV murah aje, lagipun jarang rosak, tapi handphone, mak.....oooooiiii. mahalnya. Selalu meragam pulak tu.


* TV yang keraprosak...sepak terajang pun ada jugak gambarnya..tapi handphone...jangankan terjatuh...terhantuk sikit pun dah tak dapat line.


* Yang sadisnya, TV ada remote control, tapi handphone tak ada.


* Cuma satu kelebihan TV, tak ada virus. Tapi handphone.... sekali kena virus, habislah!


* Jadi jangan pening kepala, pilihlah TV anda. Kalau boleh yang plasmalah,...ya...

No comments:

Post a Comment